NK Voćin pobjednik 10. Memorijalnog nogometnog turnira ”Ivica Čović Čova”

Nogometni klub Voćin je jučer (subota), uz pokroviteljstvo Općine Voćin, bio organizator 10. Memorijalnog nogometnog turnira ”Ivica Čović Čova”.

Uoči otvaranja turnira, sinovi, supruga, rodbina, prijatelji i članovi NK Voćin, s načelnikom općine Voćin Predragom Filićem i predsjednikom UDVDR Ogranak Voćin Darkom Božičkovićem, položili su vijenac i upaljene lampione na posljednje počivalište Ivice Čovića na Mjesnom groblju u Voćinu. Molitvu je predvodio voćinski župnik vlč. Ivan Ereiz.

Turnir, na kojemu su snage odmjerile ekipe NK Voćin, NK Munja Veliki Rastovac, NK Croatia Mihaljevci i NK Ćeralije, službeno je otvorio općinski načelnik Predrag Filić.

U vrlo zanimljivim i neizvjesnim utakmicama, prvo mjesto pripalo je ekipi domaćina, Voćinu koji je na penale, nakon regularnog neriješenog rezultata 0:0, pobijedio Ćeralije s 5:3, dok je u utakmici za treće mjesto Munja svladala Croatiu s 3:0.

Pehare je ekipama uručila supruga preminulog Ivice, Lena Čović. Utakmice su sudili Danijel Jozić, David Palić, Josip Tomić.

(www.icv.hr, adf; Foto: D. Božičković)