Načelnik Predrag Filić organizirao je prigodni prijem za učenike Osnovne škole Voćin koji su ostvarili zapažen rezultat na županijskim natjecanjima

Dana, 6.7. načelnik je Općine Voćin, Predrag Filić, već tradicionalno organizirao prigodni prijem za učenike Osnovne škole Voćin koji su ostvarili zapažen rezultat na županijskim natjecanjima. Tom prigodom je čestitao učenicima na ostvarenim rezultatima i zahvalio im što svojim radom i trudom doprinose razvoju cjelokupne zajednice. Istaknuo je da ga osobito veseli veliki broj odličnih učenika, ali i rezultati koje škola postiže na raznim natjecanjima.

Također, zahvalio je učiteljicama i učiteljima koji im prenose svoja znanja i iskustva osvrnuvši se na dobru suradnju koju općina ima sa školom.

Na prijem kod načelnika, zajedno sa svojim mentorima, Martinom Vukičević, Miloradom Vučkovićem, Vlatkom Zorc, Svetlanom Banovac, Željkom Polićem, Kristinom Minarik i Dominikom Volfom išli su sljedeći učenici:

1. Lucija Tošić- povijest, Željko Polić
2. Mirna Uskoković- Lidrano, Svetlana Banovac
3. Domenika Tot- hrvatski jezik, Svetlana Banovac
4. Hana Hrga- hrvatski jezik, Vlatka Zorc
5. Anamarija Palić- tehnička kultura, Milorad Vučković
6. Matea Marković- tehnička kultura
7. Helena Đorđević- tehnička kultura
8. Karlo Jaković- informatika, Milorad Vučković
9. Ivano Simonović- informatika, Kristina Minarik
10. Ivana Perić- vjeronauk, Dominik Volf
11. Marcel Tunić- vjeronauk
12. Antonela Gegić- vjeronauk
13. Jelena Dokić- vjeronauk
14. Manuela Marinović- prva pomoć, Martina Vukičević
15. Marija Djordjević- prva pomoć
16. Ena Ojkić- prva pomoć
17. Lana Jozić- prva pomoć

Nakon što je uputio iskrene želje za uspjeh i u budućem školovanju, načelnik je uručio učenicima i njihovim mentorima prigodne poklone.